Navštíveno 850x

Viz nadpis.. Nevite nekdo o necem? Dikec
Menší upřesněni, potrebuju cele auto-Aero 30:o)
Chemicky, ale nevím jestli jsou u nás někde tak veliký kádě, aby se tam vešlo auto.
brousit, brousit a brousit ... :o)

09.03.2009, 14:22 |
clown :o))))) a nepomuzu a nepomuzu .. :o)))))
Petura: Ani mi nemluv...
Clown: No na tebe jsem tu cekal :o))
MiniMike: No prave.. A i kdyby jo, tak to asi nebude nejlevnejsi sranda.. :o))

09.03.2009, 15:52 |
Kesam Ještě více brousit :-) nebo brousit a jako narušení laku a barvožroty :-) mám doma něco spešl tím se sundavají grafiti kandák stojí asi 1500 a je tam asi 4/5 litru.

09.03.2009, 15:55 |
Kesam Malá ukázka. lechce narušit.

09.03.2009, 15:56 |
Kesam natřeno a cca po 20/30 min

09.03.2009, 15:56 |
Kesam No a slezlo no :-) jenže to aero to bude asi kurevsky vytvrdlé už asi co :-)

Kesam: No ten lak je jenom cca 25let starej :o) Jako na prvni pohled je absolutne v cajku.. ale nejak jsem do toho zacal stourat.. a hlavne sem si debil sedrel blatnik.. a pak se to nedarilo a nedarilo, az to skoncilo u toho ze udelam cele auto.. Zatim je plan takovej ze novej lak prijde na puvodni, kterej samozrejme patricne vybrousim atd..
Jasne, ze uplne sundat by to bylo rozumnejsi, jenze pisek je strasna kurwa..
Jeste me napadlo vzit klasickou benzinovou letlampu a sundat to horkem.. a spachtli a pak vybrousit..
Jeste k tvemu barvo zroutu.. Vypada to pekne, jenze s tou silou vrstvy co na tom autu je.. To bych delal roky..
Kdyz to vemes piskem tak budes muset delat znova karosarskou :-)
Jinak nevim jestli to delaji i u nas, ale v USA to otryskavaji rozdrcenyma skorapkama od orechu. Prej je to setrnejsi jak pisek.
no nevim jak se to dělá na veteránech, ale už jen kvůli menší práci s "kytováním" cínem, bych se na opalování laku vybodnul, a jen to strhnul pod vodou jemným smirkem a polil novou barvou

09.03.2009, 18:43 |
Kesam | Upraveno: 2009-03-09 18:44:07
Jako v práci jsem z démonem to je veteránysta a má jich snad 5 aut a 10 motorek a ten nikdy o kastly nic neříkal má pragovky a tam je to snad všechno ze dřeva a jenom nějaka 0,6 plech na tom a pískovat nechává jenom podvozek rám atak na kastly asi hele tohle fakt bude na ruce vybračky atd smirkem.

09.03.2009, 19:54 |
pov | Upraveno: 2009-03-09 19:56:06
mezi odstranovacema nateru je obrovskej rozdil, to co koupis v bezne za 200kc/kg sunda jednu vrstvu barvy... a natiras znovu, moc to nefunguje, ale pak je vyssi trida 500-1000kč/kg, a ta likviduje vsechno az na plech(pokud uz to unie nezakazala) ... na nazev si uz nevzpomenu
jinak nejaky veteranisty znam... a vzdycky to funguje stylem oskrabat az na plech a obrousit
No zatim to delam jak psal Petura. A asi to jinak ani nedopadne, protoze ten lak co na tom je pomerne rovnej a az na par mist.. Ale diky za tipy kluci..